Boek en cd te koop !

In deze door corona geteisterde tijden lijken dingen, die eerst van wezenlijk belang waren, nu plots veel kleiner.  Tot het uitstellen van de boek- en cd-voorstellingen, die gepland waren op 23 april en op 9 mei,  werd al een tijdje geleden beslist.  Het deed niet eens echt zeer.  Hoewel we er zo naar uit keken, zijn er nu andere dingen prioritair.

Het gezond weten van geliefden en van onszelf, het leven in tijden die getekend zijn door afzondering, door het missen van vrienden en familie, het besef dat wat echt telt eigenlijk geen geld kost…  Waarden herontdekken.  Quarantaine kost offers en doet tegelijkertijd groeien.  
Totdat verlies zo  genadeloos en snoeihard dichtbij komt, dat je enkel nog kan voelen hoe diep pijn kan snijden. Hoe je van de wortel kan weggerukt worden in één onverwachte, beweging die zinloos en zielloos lijkt.
Tot hiertoe blijven wij gespaard van dat verdriet hoewel het dichterbij lijkt te sluipen…  

In het psychiatrisch centrum waar ik werk voel je hoe de onrust naar binnen kruipt, elke dag harder.  Mensen mogen al weken geen bezoek ontvangen en kunnen niet naar huis.  Deze preventieve voorzorgsmaatregelen maken het leven moeilijk voor hen die deze richtlijnen niet kunnen begrijpen.
En in onzekere tijden als deze gaat het licht dan op groen voor de verkoop van ons boek en onze cd.  We hadden het ons anders voorgesteld.  Uiteraard.
Maar toch… Vol trots, ondanks de rare tijden, vol gepast enthousiasme en met tromgeroffel stellen we u voor het boek ‘Gewone mensen in een bijzondere wereld’ en de cd [in]sane.  Geloof het of niet, beide zijn ideaal gezelschap in deze tijden waarin u al eens wat meer tijd heeft…  Of zoals Johan Cruyff al wist; elk nadeel hep z’n voordeel.

Bestellen kan hier.

Veel lees- en luisterplezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *