Webwinkel

Boek Gewone mensen in een bijzondere wereld – An Staels – (19.95€)

Gewone mensen in een bijzondere wereld vertelt de verhalen van hulpverleners, cliënten en hun familieleden, die leren omgaan met psychische kwetsbaarheid. Het boek biedt een levendige en waarheidsgetrouwe schets van wat er zoal gebeurt op een doordeweekse dag achter de muren van een psychiatrisch ziekenhuis. Ook van de emoties die daarbij horen, soms rauw en hard, soms stil en verborgen. Wij lezen over verdriet, boosheid, onrust, euforie, pijn, agressie, ongeduld…  maar ook over opluchting, blijdschap, warmte, liefde en vooral hoop.

Prijs: 19.95€

cd [in]sane (15€)

De 15 songs op de cd sluiten aan bij één of meerdere verhalen uit het boek ‘Gewone mensen in een bijzondere wereld’. De liedjes illustreren emoties die niet altijd even makkelijk onder woorden te brengen zijn.  Zo worden onder meer de volgende onderwerpen bezongen: liefde (For a Reason); het taboe van de psychiatrie (Not a Crime, Craziness in You); pijn en zelfverminking (In Pain); zelfdoding (When Tomorrow Starts Without You); hoop (Hope, Changes); dementie (Invisible); onmacht (Pieces,
Small),…
An neemt de zang voor haar rekening, samen met Marc Borms. Deze laatste speelt ook akoestische gitaar en piano op de cd. Verder horen we Eddy Peremans op gitaar, Karel Algoed op contrabas en Luc Borms op mondharmonica.

Prijs: 15€

Het boek en de cd worden apart of samen te koop aangeboden.
Gezien de huidige preventieve maatregelen in kader van de bestrijding van het coronavirus worden alle bestellingen via de post verstuurd. Dit brengt een extra verzendkost met zich mee van 5€.

Prijzen overzicht

Boek = 24.95€ ( 19.95€ + 5€ verzendkost )
cd = 20.00€ ( 15.00€ + 5€ verzendkost )
Boek en cd samen = 39.95€ ( 34.95€ +5€ verzendkost )

Hoe bestel je?

Via dit formulier kan je je bestelling plaatsen.

We wensen je veel lees- en/of luisterplezier!!
Deel je feedback of je verhaal met ons via het email-adres ggzinsane@gmail.com